Jedan SMS za svu decu | Klub prijatelja UNICEF-a

Jedan SMS za svu decu


Kompanija Telekom Srbija aktivirala humanitarni SMS broj za UNICEF – 9656

Beograd, 26. oktobar 2016. – Kompanija Telekom Srbija aktivirala je humanitarni SMS broj 9656 za pomoć i podršku programima koje UNICEF sprovodi u našoj zemlji.

Korisnici mts mreže mogu da putem SMS-a odrede iznos od 100 ili 200 dinara koji će se svakoga meseca sa njihovog računa automatski preusmeravati na račun kancelarije UNICEF-a u Srbiji. Na ovaj način, korisnici mts mreže postaju članovi Kluba prijatelja UNICEF-a, zajednice redovnih donatora koje vezuje posvećenost unapređenju uslova za rast i razvoj dece u Srbiji, uz mogućnost da se u svakom momentu odjave sa servisa besplatnom SMS porukom.

„Već dugo sarađujemo sa UNICEF-om u Srbiji kroz programe za decu u ranom razvoju i promociju roditeljske linije, tako da smo se sa zadovoljstvom priključili i Klubu prijatelja UNICEF-a. Od sada će i mts korisnici moći da pruže podršku radu lokalne kancelarije UNICEF-a redovnim mesečnim donacijama. Verujem da će se na ovaj način doprineti podizanju svesti o filantropiji u Srbiji, što je u skladu sa načelima društveno odgovornog poslovanja naše kompanije“, izjavio je generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk.

Korporativni sektor finansijski podržava UNICEF da sprovodi programe u Srbiji. Istovremeno, UNICEF sarađuje sa korporativnim partnerima na razvijanju kulture redovnog doniranja. Redovno davanje pokazuje opredeljenje, spremnost i posvećenost pojedinca i kompanija da aktivno učestvuju u promenama u korist dece i za dobrobit društva.

„Telekom Srbija je značajan partner UNICEF-a u Srbiji. Kao jedan od lidera telekomunikacione industrije, Telekom Srbija podržava strateške programe koje sprovodimo, i istovremeno omogućava inovativna rešenja koja doprinose pospešivanju kulture redovnog davanja, kroz jednostavne i efikasne usluge poput slanja SMS-a u korist dece“, izjavio je direktor UNICEF-a u Srbiji, Michel Saint-Lot.

Korisnici mts mreže koji pošalju SMS na 9656, podržaće sveobuhvatne i dugoročne programe koje UNICEF sprovodi u našoj zemlji za zdravije i srećnije odrastanje svakog deteta – za optimalan razvoj u ranom detinjstvu, kvalitetno i inkluzivno obrazovanje, odgovarajuću socijalnu zaštitu, kao i socijalno uključivanje marginalizovane dece i adolescenata.

UNICEF u Srbiji, i širom sveta, finansira se isključivo iz dobrovoljnih priloga vlada, vladinih agencija, fondacija, korporativnog sektora i pojedinaca. Priključivanje Klubu prijatelja UNICEF-a i redovno mesečno doniranje od izuzetnog su značaja za sprovođenje programa za decu i porodice u Srbiji.

UNICEF i Telekom Srbija pozivaju korisnike mts mreže da se priključe Klubu prijatelja, i tako pomognu i podrže srećnije odrastanje svakog deteta u našoj zemlji.

Iznos redovne mesečne donacije UNICEF-u određujete sami, prema svojoj želji i mogućnostima.

Svaki, pa i najmanji doprinos dragocen je prilog srećnijem detinjstvu.

Postanite član kluba prijatelja UNICEF-a već danas.

Vaša redovna podrška obezbeđuje UNICEF-u:
• stalna i redovna sredstva potrebna za sprovođenje postojećih, ali i svih novih programa namenjenih deci
• plansko i kontinuirano sprovođenje aktivnosti
• smanjivanje administrativnih troškova i najefikasniju upotrebu sredstava. Naša deca su naša odgovornost i naša budućnost. Vaša donacija je temelj njihove nade u srećinije detinjstvo.

Kliknite ovde za više informacija ili nas pozovite na 011 3602 123
011 3602 145

unicef